Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Ny jeanskjol

I helgen har kören jag är med i varit i Småland på en liten körresa. Fantastiskt kul, rekommenderas! Det var bud på ljusa jeans, vitt och sen två accentfärger, ljusgrönt och gult. Jag hade inget klockrent i garderoben men hade ett par ljusa avklippta trekvartsjeans, inköpta för minst fem år sen. Nu när jag visste hur man gjorde tog det inte mer än en timme att göra den här kjolen. Mitt accenttyg på kjolen blev Jny:s äppelgröna stjärntyg. Kul och snabbt projekt som blev bra!


4 comments to Ny jeanskjol

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010