Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Julles onepiece

Här kommer så mitt bidrag till onepiece-modet à la Emster. Sytt i joggingtyg med flossad baksida för att få den tunga looken. Nästa gång ska jag testa i lite andra kvalitéer för att se skillnaden. Jag har utgått ifrån en vanlig tröja med axelskärning och tagit luvdelen från en Ottobretidning för att få det rätt i halsen. I övrigt är den ju så rak den kan bli, ska nog vidga benen aningens till nästa gång. Dessutom drar inte min son riktigt 92 än som den här dressen är sydd i.

Luvan är fordrad med landskapsinterlocken från Jofotex. Jag hade bara en liten snutt kvar så det räckte precis. Joggingen är förresten också därifrån, underbar djupt blå nyans! Dragkedjan är delbar och tänkt för jackor egentligen. Den har helt rätt grovlek men det hade ju varit bättre om den inte varit delbar på ett sånt här plagg.

12 comments to Julles onepiece

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010