Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Randiga luvtröjor

Åh, så underbara Jofotex velourtyger är! Jag har sytt två randiga velourtröjor med luva till ett syskonpar, stl 80 resp 92 och visst är färgerna härliga! Getingränderna har jag inte köpt förut men jag gillar verkligen färgkombinationen. Enfärgat matchande foder i luvorna och brun respektive svart mudd. På sistone har jag fått en massa roliga nya beställningar och sylusten är på topp. Det passar ju bra då att det vankas sydag på lördag tillsammans med fina vänner :-)

5 comments to Randiga luvtröjor

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010