Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Retrobyxor

Den randiga velouren kan man göra mycket med. Min största kund tillika stort fan av retrokläder önskade sig svagt utställda velourbyxor till sin tvååring. Hon har inte fått kläderna än men när pojken provar ska jag önska mig en livebild- kan ju inte bli annat än gulligt! De andra byxorna är vanliga muddisar av ljusblå smalrandig manchester och apelsinfärgade muddar. Till lillebror var dessa.

Det svåra med de randiga är naturligtvis att få dem i exakt rätt längd. Man vill ju ha dem så långa som möjligt (för att kunna ha dem länge) utan att bli otympliga att ha på sig. Det återstår bara att testa och eventuellt rätta till om de skulle se tokiga ut!

3 comments to Retrobyxor

  • Vad mycket snygga randiga kläder du har sytt! Å onepiecen är verkligen så läcker! Nu blev jag sugen på att testa själv till lillkillen men den långa dragkedjan avskräcker…

  • Så kul att de ett par utställda brallor. Ser fram emot live-bild! Och one-piecen är ju fantastiskt cool! Tänk vad du kan sy!

  • Superfina bralls! Och håller med föregående talare..: Onepiecen är superfin!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010