Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Hängslebyxor

Dagens skörd av alster (ja, för Emster har ju sydag på fredagar!) bestod i en hel del presenter som inte kan visas förrän mottagaren har nåtts. Den avslutades med en molnig hängslebyxa i stl 74/80 nånstans. Bebisen som ska ha den är definitivt ingen 80 än så länge men börjar närma sig 74 så byxan blir lite att växa i. Grundmönstret är taget från Gynther och är förminskat lite grann. Dessutom satte jag långa muddar i benslutet för att förlänga användningstiden.

5 comments to Hängslebyxor

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010