Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Rött och jeans…

…har den här dagen bestått av. Jag fick en beställning på mina pösjeans med sydda veck och passade då på att göra ett försök till hängslebrallor som är vändsydda på överdelen. Jag har sett jättesnygga sådana hos I heart retro fast då med fodret i vävt tyg. Jag valde det snygga aptyget och jag tyckte det var svårt att få själva hängslena snygga. Undrar om jag inte ska sy överdelen med vanlig raksöm nästa gång, kan det bli plattare då och lättare att få till en rund form längst upp? Hm, mycket frågor och jag får nog helt enkelt testa och se. Gulligt blev det hur som helst och i övrigt var det bara smidig sömnad. Allt tyg är inhandlat hos min lokala tygaffär (- inte den stora kedjan som har kopierat molnen).

De beställda pösjeansen!

Till sist lite dregglisar som slank med på slutet. De kommer hamna i Butiken. Maila mig om du är intresserad!

5 comments to Rött och jeans…

 • Ursnygga pösjeans!! så fint med det röda till! Det är aldrig fel med rött och jeans!!

  Å hängslisarna är också superfina!! Är det bara fast tyg? I så fall hade jag enbart sytt med raksöm och sen en sticknng. Då blir det snyggt på alla sidor.

 • Såå fina! Speciellt hängslebrallorna!

 • Jättesnygga! Hur gör du med fodret längst ner inuti byxan? Tänkte eftersom det bara var övre delen och jag ser ingen söm på utsidan.

 • emster

  Onomak: Jag sydde jerseyfodret och jeansen för sig, overlockade räta mot räta och vrängde. Strök så slätt det gick och stickade fast. Längst ner på innertyget overlockade jag för att det inte skulle repa. Sen sydde jag med raksöm två korta längder genom foder och jeans i sidan, precis nedanför ärmhålet för att hålla fast lite. Jag tror det räcker men egentligen kanske man ska tråckla fast för hand så det sitter.

 • vilka supersöta pösjeans! denim och rött är alltid rätt! Mycket snyggt med vecken på knäna, hur gör du dem?
  vänligen åsa

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010