Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Rosa pösdress

Jag har fastnat för dessa pösiga mysdressar, har gjort min tredje nu på lika många veckor och varje gång har jag lärt mig nya saker som gör detaljer snyggare eller enklare för mig själv att sy. Charmen med repetition! Den här dressen är i storlek 74 och tänkt som ett visningsexemplar till de klädpartyn som Emster får vara med på i vår. Om nu inte någon vill ha den förstås, den ligger i Butiken så länge.
Jag har utgått från en luvtröja från Ottobre för att få rätt mått på luvan, resten har jag byggt på själv. Fodret i luvan är ett rosa stjärntyg från JnyDesign. Annars är det inget foder i själva dressen utan helt sytt i joggingtyg med vita detaljer. Jofotex får stå för den härliga kvalitén!

8 comments to Rosa pösdress

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010