Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Våriga pösjeans

Jag har fått ett gäng beställningar på mina pösiga jeans med sydda knäveck. Här är fyra av dem i härligt våriga färger. Jag är nu äntligen nöjd med passformen, har fått kämpa lite med att de stora storlekarna blivit för tajta. Nu har jag jämfört storlekarna med ett shortsmönster från Ottobre och det verkar nu vara okej.

Vita muddar till de ljusa jeansen var en otippad kombination som jag inte tänkt på förut men som två beställare ville ha. De blev nästan mina favoriter!

10 comments to Våriga pösjeans

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010