Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Heldressar i maj

Vi närmar oss slutet på maj och nästan slutet på en hektisk syperiod. I juli kommer jag ta sy-sommarlov och inte göra några beställningar under tiden. Igår stod jag på Finspångs Marknad hela dagen- mycket kul och lyckat på alla sätt!  Tyvärr inga bilder därifrån för den stora kameran fick inte följa med. Det som blev över kommer så småningom hamna i Butiken men det dröjer nog några dagar.
Jag tänkte visa några heldressar jag gjort nu under maj månad.

Först ut är en rosa heldress i stl 104. Ber om ursäkt för den skumma bildredigeringen, får bli bättre en annan gång. Joggingen är från Jofotex och mudden från Stoff och Stil.

Nästa två har anlänt till två olika familjer men båda ville ha olivgrön jogging. Fodret i luvan är en stuv från Ohlssons, joggingen och mudd samma som ovan.

Den sista är en specialare. Dressen ska vara en present som överlämnas idag lördag. Killen heter Albert och beställaren ville gärna ha med det nånstans. Jag tänkte först applicera namnet på rumpan men i och med att det är en hängig modell tror jag inte det skulle göra sig så jag satte namnet på ryggen precis nedanför luvan istället. Allt tyg från S&S.

6 comments to Heldressar i maj

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010