Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Småplock

Här kommer några napphållare och dregglisar som jag sydde härom veckan. Egentligen sys napphållare enklast i vävt tyg men önskemålet var dessa tyger så då fick jag lösa problemet. Mjuka tyger drar sig gärna när man syr raksöm fastän man har pressat noggrant innan. Därför strök jag på vlieselin innan jag sydde ihop dem och då blev det bra som tur var.

I helgen väntar Vätternrundan för valda delar av familjen (absolut inte jag) med tillhörande grillmys hos goda vänner. Symässigt sett ska fyra heldressar bli klara så snart som möjligt så idag har jag klippt ut och kantat fickor. Jag är lite sen med en del beställningar men samtidigt har jag SOMMARLOV på tisdag så efter det kan jag bli mer effektiv!

1 comment to Småplock

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010