Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Nya heldressar- och back in business

Halloj efter semestrar!

Efter en härlig bloggtorka är jag tillbaka vid maskiner, tyger och bloggande. Lusten att sy har varit dålig men nu kommer den smygandes igen. Idag har jag äntligen blivit klar med två heldressar. Evelina och Herman heter de nya ägarna och jag hoppas de kommer att passa. Det är speciellt kul att kunna hitta roliga tyger att matcha med i luvan.

Den olivgröna joggingen från Jofotex gick fint ihop med en stuv från Ohlssons med ringar i ljusblått, marint och olivgrönt. Stoff och Stils turkosa jogging matchade jag med interlock från Jny Design. Inte riktigt lika klockren ton i ton som den första men jag tyckte det funkade bra. Applikationer tar ju en massa tid men det blir ju så snyggt i slutändan. Om jag ska göra fler såna här i fortsättningen kommer jag dock behöva ta ut extra just för applikationer i och med den myckna tidsåtgången.

6 comments to Nya heldressar- och back in business

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010