Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Pirattröja och lite blått

Hela den här veckan har jag haft lyxen att kunna sy hela dagarna och det mesta är beställningar. Innan sommaren klippte jag dock ut t-shirtdelar till en pirattröja som skulle vara till sonen men jag har inte tagit mig tid att göra den. Så här i sommarens sista stund sydde jag till slut klart och han har haft på sig den och jag tycker tyget är så fint.


Jag har också hunnit sy klart en beställning från en kund på den senaste marknaden. Hon köpte lite kläder där men mailade sedan och ville ha mer- kul! Muddbyxor, mössor och dregglisar i olika blå nyanser blev det.

1 comment to Pirattröja och lite blått

  • Hej och Tack :) mycket nöjd själv med nya familjemedlemmen, snart ses vi ju oxå för jag antar att ni oxå kommer på bröllopet nästa helg? kramkram!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010