Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Luvtröja

Det enkla sprundet gav mersmak och dessutom några fler beställningar på luvtröjan jag visade förra veckan. Svart tillsammans med de Jny:s röda fordon blev tufft till flickan som ska få den. Joggingen är från Stoff och Stil och är inte så tjock men har lätt flossad baksida, varmt och gott. Förra tröjan glömde jag att göra stickningen längst ner på sprundet för att det ska sitta fast men när man väl har gjort det blev det jättesnyggt även när inte tröjan är knäppt.

Och när själva tröjan är svart syns ju inte namnlappen så väl och därför gjorde jag nån slags dekorgrej med hjälp av fodertyget och trippeltäcksömmen. Från Bibbis har jag äntligen beställt textillim så jag säkrade täcksömmarna med limmet, det är så svårt att fästa dessa sömmar. Nån som har nåt smart förslag? Jag brukar knyta på baksidan men man vill ju inte ha fula knutar på framsidan av tröjan.

3 comments to Luvtröja

  • Väldigt fin och proffsig hood! Har inget bra tips med trippelsömmarna dock. Skulle gärna vilja ha tips själv. Hoppas det kommer in några här!

  • men så snygg!!! jag är för tillfället inne i en röd period och tycker att rött är superduperdundersnyggt. håhåjaja. även jag hoppas på tips om hur man fäster sömmen :)

  • Lollan

    Så fin den blev! Ser fram emot att prova på Wilmer (för visst är det hans??)
    Kram

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010