Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Pösjeans till hösten

Ett par nya pösjeans till en röd flicka, samma som fick luvtröjan i ett tidigare inlägg. När jag skulle göra dessa såg jag att jag inte hade mönstret i stl 80 så då fick jag konstruera ett nytt, utifrån ett shortsmönster med besparing och lite mer avancerad sömnad än vad som krävs av mina enkla byxor. Mudd, detaljer i en specifik färg och pös på rätt ställen är jag ute efter och byxorna fick godkänt av flickans mamma. Denna mamma förresten tål att omnämnas. Hon är en supermamma/egenföretagare som med tre barn, man och stort hus också lyckas vara kreativ och pedagogisk genom sitt nystartade företag Linda Palm Creative. Gå gärna in och kolla hennes hemsida!

3 comments to Pösjeans till hösten

  • Verkligen ett jättehärligt set! Mamman du pratar om verkar vara så kreativ att man får mindervärdeskomplex :-)

  • Snygga byxor och härlig mössa!
    Marint och rött är så snygg kombination!

  • Jag är så nöjd, så nöjd Emma! Kommer att beställa fler av både jeans och mössa. Jeansen har Svea haft tidigare i ljust jeanstyg, hur bra kvalitet som helst. Passar perfekt nu när hon kryper runt och upptäcker.

    Svar: ottopippi, nej nej inte mindervärdeskomplex – inspirerad ska det vara!:) ”Gilla” gärna min FB sida Linda Palm Creative så får du också en massa tips och inspiration:)

    Men sy….det gör jag inte!:) Det sköter Emma bäst!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010