Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Upp-piffad mysbyxa

När jag får beställningar märker jag ibland att jag saknar en viss storlek av ett mönster. Härom veckan skulle jag tex klippa ut ett par vanliga mysbyxor i stl 98 och då saknar jag den storleken. Det är ju inte så svårt kanske att komplettera och 98 kommer ju vara en väldigt användbar storlek eftersom min egen pojk går mot den så smått.
Till saken. För att testsy byxorna bestämde jag mig för att göra ett par åt sonen men med lite extra piff i form av fickor och här är resultatet. Jag är hemskt nöjd även om jag inte hade tänkt mig dekorsöm i första läget men eftersom jag tänkte fel när jag konstruerade fickorna fick det bli så här.

Till sonen är de fortfarande lite långa men bättre det än att låta det vara som det ser ut i hans garderob just nu. Capribyx-stajl på varenda byxa, inte okej :-) Måste nog sy upp några till. När jag får tid.

14 comments to Upp-piffad mysbyxa

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010