Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Mysig velour

Härom veckan träffades några vänner hemma hos mig för att ha en skön tjejkväll utan män och barn. Det blev också en tur till syrummet för att kolla in tygerna vilket resulterade i en del beställningar. Ett velourset  bestående av en raglan och mysbyxa syddes idag eftersom jag hade många andra raglantröjor i stl 80 på beställningslistan. Den här velouren älskar jag, underbar kvalitet från Jofotex som aldrig bleks i tvätten.

2 comments to Mysig velour

  • Snyggt klassiskt set. Jag gillar också jofotexs velour, sonen har flertal byxor som tvättas flera gånger iveckan ibland och de är fortfarande hur fina som helst!

  • ExD

    Åh, snyggt! Jag älskar Jofotex-velouren. Har själv just sytt tre par randiga velourisar till mina killar, så jag förstår precis.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010