Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Elefantbody

Häromdagen sydde jag en liten omlottbody som var present till en kompis. Det var länge sen jag gjorde omlottisar men blev sugen på det nu. Det får nog bli några till bebisen i magen tror jag. De glada elefanterna är fantastiska, från Znok Design. Jag hoppas på att få se mycket roliga tyger från henne och många andra återförsäljare när jag åker till Syfestivalen på Älvsjömässan nästa fredag!

2 comments to Elefantbody

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010