Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Babykläder i petrol

Igår sydde jag klart den första bodyn och byxorna till den nya bebisen som ska komma om några veckor. De petrolfärgade elefanterna och ränderna från Znok köpte jag i höstas och har sparat lite på dem. Kläderna är i stl 56 och kanske lite stora för den första tiden och ändå känns de så pyttiga.

Dessa veckor i januari syr jag hela dagarna, färdigställer beställningar jag inte hann med före jul varvat med lite bebiskläder. Det känns verkligen lyxigt att få den tiden för jag anar att det blir annorlunda om några veckor. I februari kommer jag nog kunna ta beställningar på heldressar igen, förhoppningsvis, det beror ju lite på vilken sorts bebis som kommer :-)

 

3 comments to Babykläder i petrol

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010