Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Nedräkning

Jag har inte ens orkat kolla min egen blogg på två veckor, helt otaggad på måsten har jag varit på sistone. Ändå finns det ju en hel del måsten som inte går att smita ifrån, från att orka upp på morgonen och vara pigg och alert med 20 tioåringar de sista veckorna till att sy de beställningar jag tagit på mig. Jag räknade visst inte med att decembermörkret skulle drabba mig och min ork.
Hur som helst, med fem dagar kvar fram till jullov och januariledighet till nedkomsten i början av februari går det väl ingen nöd på mig direkt. Och nu har jag faktiskt sytt färdigt några alster och det är ju väldigt roligt när man väl sitter vid maskinerna! De nyaste fickmuddisarna…

3 comments to Nedräkning

  • Fy va snygga!!! Hoppas du orkar sy lite efter nedkomsten. Måste beställa något till bebisen, när vi vet vad det är för typ här inne :D

  • ExD

    Hoppas att du känner att det lugnat sig lite nu, när jul och nyår är bakom oss. Jag har själv varit drabbad av samma brist på ork, så jag kan tänka mig hur lagom roligt det är att sy beställda plagg. Men om det är någon tröst så syr du helt galet snygga saker!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010