Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Igelkottar

Från Syfestivalen och Kameleont Designs monter kommer dessa igelkottar i velour, så gosiga! Jag var tvungen att göra en raglantröja till sonen och blev så taggad (hm) att jag gjorde en till som en födelsedagspresent till en liten ettåring. En liten notering till mig själv är att halsringning i muddteknik blir så mycket snyggare med riktig mudd jämfört med vanlig jersey. Annars är ju den senare att föredra om man vill kanta men det ville jag ju inte på dessa tröjor. Som tur är gjorde jag det misstaget på sonens tröja och inte på presenttröjan. Stackars Jullen får alltid bära mina misstag, hoppas de blir färre med tiden bara…

1 comment to Igelkottar

  • Jättetuff tröja, velour är ju underbart att musa i på vintern!
    Känner igen det där med att de egna barnen får bära de små misstagen :)

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010