Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Body nr 3

Här kommer samma body som den första jag gjorde för några dagar sen, den turkosa med små elefanter men nu gjorde jag om mönstret så att den gick att knäppas i fram. Jag hoppas jag kommer kunna använda den mycket för jag älskar Znoks ekologiska djurtyg i kombination med röda kantband! Den här är stl 56 men alltså en långsmal variant.

2 comments to Body nr 3

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010