Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Byxor och tröja med pingviner

Idag har jag färdigställt ett set till en liten pojke, stl 92. Mamman valde utseende på muddisar och tröja redan i höstas så när jag nu inte fick tummen ur förrän nu ökade vi upp en storlek. Snart snart är jag klar med alla gamla beställningar (och det dåliga samvetet) vilket nog är bra för idag har jag känt av rejäla sammandragningar. Stackars damen på Ica tyckte nog jag var lite konstig som grimaserade så när jag hämtade mitt Stoff & Stil-paket med tyg :-)

3 comments to Byxor och tröja med pingviner

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010