Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Lite fler bodys kanske?

Ja för nu var det minst fyra dagar sen jag visade den senaste bodyn så här kommer två till! Det fina djungeltyget funkar med massor av färger till kantband men som vanligt spelar jag rätt så safe och valde brun och röd. Den ena ska till en bekant till min syster och den andra behåller jag själv. Mönstret är gammalt och beprövat hos mig och är en vanlig 62:a rätt och slätt. Om man skulle vilja beställa en body från Emster nu går det så bra så, är inne i ett flow :-)

 

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010