Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Liten jumpsuit

På syforumet jag är med i såg jag en så mysig jumpsuit som jag blev sugen på att sy. Såna gör sig fint i velour så jag valde igelkottarna från Kameleont Design som jag hittade på Syfestivalen i höstas. Genom ett byte med Onomak fick jag mönstret i stl 56. Jag funderar på att konstruera mönster upp till stl 68, det borde inte vara så svårt tycker jag. Det svåra med det här plagget är att få kantbanden snygga. Svängarna är väldigt tvära och supersvåra att få till med täcksömsmaskinen. Jag tror att jag kan göra det lite enklare genom att öka sömsmånen en aning men sen är det nog bara träning träning som gäller. Dagens jumpsuit duger inte för några närbilder men jag ska bli duktigare!

3 comments to Liten jumpsuit

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010