Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Ohemlig present

Igår hittade jag ett annorlunda och roligt tyg på Ohlssons. Jag var ute efter lila jogging till en heldress och hittade lite annat på köpet. Jag blev glad att hitta de gröna tågen som är ett nytryck från Borås Textil. Dessutom köpte jag ”gubbyxtyg” och tänkte mig göra en pösigare variant av mina fickmuddisar. Till Julle sydde jag det första paret, stl 92. Det är nog sista gången jag syr byxor i den storleken till honom, åtminstone måste jag förlänga dem i fortsättningen för nu är det ingen växtmån. Hur som helst, i fickan blev den brunvita ränder i campanjersey för han har en T-shirt i det tyget sen förut. Tyvärr fick jag ingen bra livebild på honom men för att visa vikten av att ha fickor visar jag den här bilden.

Nästa par är stl 74 med Jny:s bruna stjärnor i fickorna.  Dessa är en present till Julles kusin, jag tänker mig att speciellt min svägerska kommer att gilla stilen och så är de så roliga att göra!

Man måste kolla väldigt nära för att se fiskbensmönstret i tyget, på bild är det väldigt likt jeans men inte alls i verkligheten.

 

3 comments to Ohemlig present

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010