Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Heldress till lilla knodden

Idag tillbringade jag 1,5 h på golvet i vardagsrummet och klippte ut heldressar och lite mössor. Jag förvånas igen över hur lång tid det tar att bara klippa ut alla delar innan man kan börja sy. Idag kunde jag dock kolla/lyssna på film under tiden och jobba helt ostört, skönt! Fyra heldressar ska det bli så småningom men idag hann jag bara klart den till min egen i magen. Jag började med den eftersom stl 56-dressarna är lite annorlunda mot de vanliga jag gör. Dragkedjan slutar i halsen, jag gör en liten flärp för att skydda längst upp och jag var inte hundra säker på att jag kom ihåg hur man gjorde. Det gick rätt bra men krävde lite extra tankemöda just där luvan, dess foder, flärpen och blixtlåsen möts.

Den limegröna joggingen och mudden är från Stoff & Stil och det hallonröda fodret har jag köpt på Jofotex. Det senare är nytt och jag har aldrig sytt nåt i det förut men kvalitén verkar härlig och jag gillar färgerna tillsammans.

 

 

4 comments to Heldress till lilla knodden

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010