Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Fredagsmys med heldressar

Idag var det tänkt att min bebis skulle komma. Det verkar inte som den gjorde det så då fick jag ju en extra dag att göra lite beställningar. Båda dessa dressar har sin utgångspunkt i min vanliga heldress med lite modifieringar. Den svarta är likadan som den gröna i förra inlägget och är sydd i svart jogging och det nya fräscha turkosa stjärntyget från bla Jofotex. Det jag skulle tänka på om jag köper ett plagg i dessa skarpa färger som svart och vit är att lägga med en Color Catcher för att inte tygerna ska färga varandra. Jag tvättar alltid alla tyger innan jag syr i dem men det skulle ju vara tråkigt om det vita blev dassigt i färgen.

 

Den andra dressen är sydd i velour och önskemålet var att istället för luva sätta dit krage. Så här i efterhand ångrar jag lite tygvalet för det är väldigt svårt att sy dragkedja i velour och matcha ficka och kragbörjan till höger och vänster om dragkedjan. Jag tänkte ändå efter före och strök på mellanlägg men det hjälpte inte hela vägen. Så helt nöjd är jag inte även om dressen blev väldigt söt med sina ränder.

7 comments to Fredagsmys med heldressar

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010