Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Snöstjärnor

Jag följer en engelsk virkblogg som alltid visar bilder på underbara skapelser i alla världens färger. Men häromdagen hade författaren gjort vita virkade stjärnor som jag blev sugen på att virka. Mönstret finns på ”Coats and Clark”.

Här är i alla fall resultatet.

snöstjärna1_dec09

Vi har försökt få lillen i familjen att sova hela nätter, utan mat. Det betyder att jag och min man har haft några vakna nätter med mycket skrik och gråt. När det var min tur att vara vaken satt jag stundvis i gungstolen utanför Julius rum och virkade dessa stjärnor. Rätt trevligt mitt i natten. Om nu inte Julle hade skrikit förstås :-)
För att få stjärnorna platta och någorlunda stadiga använde jag stärkelse som man förr använde för att strykstärka skjortkragar. Detta funkade utmärkt och jag är helnöjd över att få nåt nytt och vitt i granen!

snöstjärna2_dec09

Till sist vill jag bara tillägga för den virkovane, stjärnan kanske ser svår ut men den är superenkel, jag lovar!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010