Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Amningstopp

Häromdagen fick jag en amningstopp av en av de andra dagisföräldrarna. Jag blev glad och kom samtidigt på att det där med kläder till mig själv har jag inte riktigt tänkt på. Toppen provade jag direkt och det kändes att det var bra kvalitet. Senare försökte jag rita av den och göra ett mönster så jag kunde sy en likadan. Det här är resultatet, ett helt okej första försök. Det blir ingen livebild nu när jag fortfarande har magen full av bebis men det kommer. Det jag ska tänka på nästa gång är att göra nederdelen av framsidan lite tajtare, främst över bysten så den delen håller åt lite. Men på det stora hela är jag nöjd. Tyget är jättehärligt, från Stoff & Stil, hoppas att det håller färgen bra!

 

4 comments to Amningstopp

 • Nina

  Finfin Emma! Som jag har tänkt att jag skulle sy en amningtopp till mig själv under det här halvåret. Finns ju så få fina toppar att köpa. Men nu har jag tänkt så i 6 mån och ingen topp är sydd än och snart vet jag inte om det är värt det. Har jag klarat mig så här länge så kan jag nog klara mig ett tag till. Får sy andra fina toppar till mig själv istället!

  Är det inte dags för liten att ploppa ut snart?

 • Jättefin! Jag sydde några amningstoppar för 6år sedan och det är en mycket bra plagg att ha!
  Hoppas att bebisen kommer snart så du får testa både dina och bebbens kläder!

 • Snyggt! Kul att det är fler som syr amningskläder nu! Jag sydde klart en i förrgår och håller på med en klänning nu.. =o)

 • ExD

  Du gör så fina saker! Snygg amningstopp – skitsnyggt tyg!

  Lycka till med allt!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010