Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Tjejkit!

Precis i dagarna som vår minste skulle titta ut kom en beställning på lite tjejkläder till en liten nyfödd. Vi kom överens om det cerisea stjärntyget och det skulle vara klänning, dregglis och mössa, allt i ministorlek. Vår lille kille kom i fredags morse och han har hunnit prova igenom en del av det jag sytt till honom. Än har jag ingen bra bild att bjuda på så det får vänta till nästa inlägg. Däremot bestämde han sig för att sova i tre timmar på eftermiddagen idag, samtidigt som storebror var på dagis, vilket betydde att jag kunde färdigställa tjejkitet. Bra jobbat, pojkar!

Det som kändes nytt i klänningen var att jag bara kantade med en nål i täcksömsmaskinen  istället för tvillingsömmen som är det vanligaste. Anledningen till det är att jag tror tvillingsömmen och kantbandet skulle se klumpigt ut på så små kläder. Dessutom är det mycket kantning, både runt hals och ärmar så jag valde att göra det vita så smalt som möjligt. Jag vet inte om man ser det utifrån bilden men kantbandet är bara ca 7 mm brett nu.

15 comments to Tjejkit!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1323
Message: Failed DNS lookup for clusters.nucaptcha.com.

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010