Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Vår lille nying

Förra fredagen kom han så, efter att ha trivts fint i magen 5 dagar över tiden. Lite överraskande vägde han 3910 g men var bara 50 cm lång. Helt perfekt och lite lagom lik storebror till utseendet. Jag har ju sytt lite byxor och bodys till honom och generellt kan man säga att byxorna passade perfekt nu och bodysarna är lite stora, framförallt vida i ärmarna. Därför var jag tvungen att göra om mönstret lite till (som utgår från en gammal hm-body) så att det passar vår plutt nu. Så här blev det.

 

Jofotex tåg kan man numera hitta lite varstans och när jag såg tyget på Ohlssons köpte jag en meter, gillar det jättemycket! Bodyn är kantad med svart jersey, smalare än vanligt och med enkel täcksöm. Byxorna är vanligt joggingtyg med mudd uppe och nere.

14 comments to Vår lille nying

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010