Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Hjälmmössa- att vara eller inte vara

Jag har aldrig riktigt gillat konceptet hjälmmössa utan har tyckt det oftast ser lite fånigt ut. Men så härom dagen sprättade jag isär en gammal och sydde en likadan fast mycket mindre, så den skulle passa huvuden på helt nyfödda och då blev det inte så dumt ändå. Tågtyget är ju alltid fint och med två dekorsömmar blev det lite roligt. Dessutom är de ju väldigt praktiska, det inser jag ju.

 

5 comments to Hjälmmössa- att vara eller inte vara

 • Jag är inte alldeles förtjust i hjälmmössor heller. Dock ÄR dom ju bra dom första dagarna tycker jag. Sen går jag gärna över till vanlig mössa.
  Söt liten tågmössa du har fått till!!

 • Lina Melin

  Kan hålla med om detta med hjälmmössor…men visst är de lite smidiga i början ändå! men va söt denna var!! Kanske blir en beställning sen framöver! =)

 • Den var jättesöt.

 • Att vara för de minsta tycker jag, de är ju så söta!

 • Nina

  De är ju praktiska till pyttisarna men samtidigt svåra. Jag gillade inte alls att behöva knyta något under hakan på Alfons när han var nyfödd även om det inte alls spelade någon roll när jag väl gjorde det!

  Den mössan i kombination med bilden i förra inlägget tror jag skulle vara hur sött som helst!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010