Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Lapptäcke till tvättstuga…

…kanske inte det vanligaste stället att hänga upp ett lapptäcke men jag har en bra förklaring :-) Vårt (enda) badrum är väldigt litet men hittills har det funkat ganska bra att sköta blöjbyten och förvara alla bebissaker där. Tills nu när det helt plötsligt blir nästan dubbelt så mycket blöjor och kläder som ska samsas. Därför har vi uppgraderat vår tvättstuga (som är lika liten) med en toalett och satt en bänkskiva längs med ena långväggen. Eftersom lapptäcket inte sitter uppe än bjuder jag inte på bilder på rummet idag utan bara på själva täcket. Och anledningen till att jag vill ha ett vadderat lapptäcke på tvättstugeväggen är att det fortfarande är lite kalt och ekigt. Jag tror det kan bli lite bättre så här.

Det mönstrade tyget hittade jag på Åhléns och de enfärgade är IKEA-tyger. I varje hörn satte jag en öljett så att upphängningen skulle bli snygg.

 

 

4 comments to Lapptäcke till tvättstuga…

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010