Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Och så här ser den ut!

Stjärnbodyn testades idag och passade ganska bra! Jag är glad att den var lagom på bredden men den var åtminstone ett par cm för lång. Sonen är enligt färska uppgifter från vårdcentralen 54 cm lång. Mönstret är en stl 50, från det senaste numret av Ottobre så om nån tänker sy den modellen kan det vara idé att korta av midjan lite grann för att den verkligen ska passa en liten nyföding. Snabbsprundet i halsen går snabbt att göra och ser ändå arbetat ut. Nu längtar jag bara efter mina nya knappar, det hade varit pricken över i att matcha färgmässigt med!

4 comments to Och så här ser den ut!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010