Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Bärsjal bästa grejen

Förra gången vi hade en mini i huset var det aldrig aktuellt med bärsjal, istället använde vi storkusinernas babybjörn från tidigt nittiotal. Stentvättad denim (oväntat snyggt faktiskt) och semiergonomisk så här i efterhand. Vi är jätteglada att vi fick använda den och vi gick många vändor upp och ner i trappan med gott resultat för det mesta. Sedan dess har jag läst på om bärsjalar och även testat några olika som kompisar har använt. Eftersom det känns onödigt att köpa en dyr ny när man kan sy en egen köpte jag bomullstyg, nån slags sweatshirtvariant, och gjorde min egen design med grön e-slöjd-trikå som en stor applikation mitt på.
Både mannen och jag har testat den och godkänt känslan. Det är verkligen jättemysigt att ha barnet så nära och dessutom skönt för ryggen. Barnet sitter i så kallad grodposition vilket ska vara bra för ben höfter eftersom det avlastar på rätt sätt. Ergonomiskt för både bäraren och barnet alltså. Dessutom inte alls krångligt att knyta på. Så här ser det ut!

 

 

5 comments to Bärsjal bästa grejen

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010