Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Velourhoodie

Även om våren inte riktigt är här testade vi utomhustempen utan jacka idag och konstaterade att en sådan nog egentligen behövs. Men ljuset ute är härligt och vi blev båda nöjda med hoodien dessutom. Velouren köpte jag på Jofotex i veckan och den passar perfekt till Znoks ekologiska djur som luvan är fodrad med.

 

Varje gång jag ska kanta ett plagg, som här på hals och luva idag, tänker jag att jag borde använda bandkantaren jag investerat i. Jag har ju köpt interlock, förutsättningarna är så goda de kan bli. Men jag drar mig ändå för det, är det någon som kan övertyga mig att det är värt besväret att lära sig?

6 comments to Velourhoodie

 • Josefin Roos

  Åh, vilken fin hoodie! Supermysig! En morot (eller piska) kan ju vara att du faktiskt investerat i maskinen. Den låter inte billig menar jag :)

 • Jag har bara haft bandkantare en månad typ men vi är
  Redan mycket bättre vänner! Öva! Öva! Öva! Det är värt det!

 • vilken härlig hoodie… och visst är det härligt med våren!

 • Vilken fin hoodie, fantastiska färger

 • Superfin hoodie å klart du ska testa bandkantaren, bara att öva lite å sen kommer du undra varför du inte testat för länge sen :-)

 • Renata

  Snygg hodie och byxor. Klart att du måste bandkanta…det tar ett kick att sy och du kommer att vilja kanta allt som går att kanta.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010