Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Velourmuddisar

När jag ändå var igång och klippte i de härliga velourränderna från Jofotex blev det ett par byxor också. Ja, faktiskt två för jag råkade göra ett vanligt misstag när det gäller velour. Jag klippte framstycket och bakstycket i motsatt riktning vilket betyder att om man sätter ihop delarna kommer färgerna se helt olika ut eftersom luggen i ett velourtyg måste gå åt samma håll. Därför gjorde jag två identiska byxor i stl 98 varav ena paret alltså är till salu, 160 kr, värsta rean :-) Maila i så fall mig, emstersalster@gmail.com.

 

1 comment to Velourmuddisar

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010