Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Fräsch bodysuit

Här kommer nästa randiga alster, en bodysuit den här gången och jag gillar verkligen stajlen! Dels de fräscha ränderna med kantband i valfri färg- ska nog testa orange eller nåt annat piggt nästa gång, Idag gjorde jag det hela lite festligare med röda knappar vi halsen. Dels tycker jag att plagget är så smart, oavsett om man vill ha det som pyjamas eller som en tunn overall. Stl 62 är perfekt på vår långa kille nu och jag tänker nog erbjuda mina bodysuits upp till stl 86, kolla under fliken prislista om du är intresserad av att beställa.

 

6 comments to Fräsch bodysuit

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010