Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Sommartröjor

Av tyget Sommar ville en vän beställa två tröjor till sina söner. Okomplicerad sömnad och underbar kvalité på tyget blir oftast gott resultat :-) I morgon är det 1 juli och jag tar nu lite semester från sömnaden. Det ska bli umgåsande med familj och vänner, en greklandscharter och förhoppningsvis lite segling under dessa lediga veckor. Det ser jag fram emot! Helt kommer jag inte kunna stå emot sömnaden men då blir det kläder till familjen som jag prioriterar! Blogginläggen återkommer i augusti- kanske att jag uppdaterar lite på facebook, gå gärna in och gilla!
www.facebook.com/emstersalster
Ha en skön sommar!

4 comments to Sommartröjor

  • Nina

    Ha en underbar semester! Tröjorna blev kanonfina! Jag har inte kunnat hålla mig jag heller utan beställt hem en meter av sommartyget. Funderar på vad jag ska sy av det, men det ska bli något till mig själv har jag bestämt! Får se om Alfons kanske får något litet av det som blir kvar :)

  • önskar dej en härlig sommar! Själv blir det böda framöver och mycket renovering! Kram…

  • ExD

    Superfina tröjor!

  • johanna jonsson almkvist

    kan bara tacka så mycket för dom underbara tröjorna och klänningen allt passade perfekt. Men nu har jag ju blivit kär i detta sommartyget och undrar om jag skulle kunna få lägga en likadan beställning med detta tyget men jag väntar gärna tills din semester är över alltså ingen panik.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010