Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Halsduk till mannen

När vi hälsade på bror och svägerska för några veckor sen såg jag ett ursnygg roströd halsduk på MQ som skulle passa perfekt till mannen och hans jackor. En liknande håller jag nu på att sticka, 2 räta, 2 aviga hela tiden. När den blir tillräckligt lång ska jag tvätta den och spänna upp den så den blir helt utsträckt på bredden. Just nu väntar jag bara på att mer garn ska komma hem. Varför väljer jag alltid garn som tar slut?

halsduk1_dec09

Jag gillar verkligen färgen!

halsduk2_dec09

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010