Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Grå flätor

Jag skrev för ett tag sen om pulsvärmarna jag stickade och här är det färdiga resultatet. Det är fantastiskt kul att sticka olika mönster, flätor och hålmönster är de jag testat hittills på värmarna. Dessa blev ganska små, lite för små för mina händer, får fundera på vad jag ska göra med dem. Garnet är superwash ull om jag inte minns fel.

handledsvärmare_gråfläta_dec09

Jag har gjort ett par röda också som blev fina, har bara bild på en än så länge. Färgen är lite mörkare än den ser ut.

handledsvärmare_dec09

7 comments to Grå flätor

 • Hej Emma!
  Vad kul att läsa din blogg, vad du pysslar!!! ..många fina alster!
  God Jul!

 • Emma! Vad duktig du är! Blir sugen på att lära mig, och eftersom det troligen inte kommer att hända, blir jag sugen på att beställa. Stickar och virkar du på beställning? Hoppas att julen är god för er!
  Kram Maria

 • admin

  Hallå Maria! Julen har varit god om än lite blogglös men nu är jag på G igen :-) Jag har egentligen inte funderat på att sticka/virka på beställning men det kan väl vara kul tänker jag. Du får väl säga till om du har nåt önskemål! Kram Emma

  Tack, Magdalena, roligt att du hittade bloggen!

 • Va´ duktig du är! Hörde aldrig talas om den här sidan hos dig i dina ingdomsdagar. Bara om sån och musik. Tar du upp beställning som sebbes fruga frågade, ställer jag mig i kö. Ett par ”pulsvärmare” eller vad dom nu heter skulle vara bra för mina ömmande leder. Denna kyla!!

 • Om du undrar vem Esil Agni är så är det sebbes frugas mamma.

 • admin

  Esil Agni, pulsvärmare kommer strax!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010