Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Nytt från julen

Jahapp, inte mycket action här inte men lite stickat har det blivit över julen. Familjen har tillbringat den i Sälen där Julius har haft många barnvakter och mamman fått mycket tid till annat. Bland annat sällskapsspel och lite stickning. Jag hittade ett mönster på en långärmad tröja med v-ringning i halsen som jag gjorde ärmlös. Den ser okej ut på bilden och i och för sig i verkligheten också men på Julius blev den för vid så jag ska ta in den lite. Till dess blir det bara bild på tröjan och inte modellen.

Slipover_1

1 comment to Nytt från julen

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010