Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Till en liten flicka

Det händer lite då och då att det föds barn i vår närhet som man vill presenta lite grann. Det händer dock förvånansvärt sällan att det föds tjejer i vår närhet, var är alla?? I våras kom ändå en liten flicka och då fick jag passa på att sy en liten kjol.

Flickan har en storebror som jag gjorde en blå mössa med bilar och då ville jag matcha lite och gjorde en bilkjol till henne. Jag var lite sugen på att sy nåt klassiskt flickigt till henne eftersom det händer väldigt sällan men sen vann de snygga bilarna ändå! En ugglemössa fick hon också, bara för att jag älskar tyget!

1 comment to Till en liten flicka

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010