Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Ny tillvaro

Jag har börjat jobba igen! För en kort kort stund innan det är dags att gå hem igen för nummer tre har jag fått mitt drömjobb- det vill säga lärare i de ämnen jag är utbildad i, matte och engelska. Visserligen en bit ifrån där jag bor men eftersom jag har en snäll make som gärna cyklar överallt (med två barn i cykelkärra) fungerar det att jag kör bil dit. Ett nysytt nyckelband för mina skolnycklar får symbolisera en nuvunnen känsla, att jag känner mig viktig! Såklart att jag vet att jag är viktig för mina barn också men nu på slutet har jag verkligen längtat efter att börja arbeta igen och förhoppningsvis kommer jag känna sug efter att vara föräldraledig snart igen!

 

5 comments to Ny tillvaro

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1323
Message: Failed DNS lookup for clusters.nucaptcha.com.

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010