Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Jullov och till salu

Nu är det jullov, både för familjen och för Emster. Det betyder lata dagar med Vinterstudion, lite lek på lekland och tyvärr hög dos av förkylning. Men för min del har jag hållit mig frisk hela hösten så det får ändå anses som helt okej!

Symässigt har farten varit låg, jag sydde beställningar ända in på upploppet och behövde en liten paus. Nästa vecka börjar dagis och Emsterproduktionen tar fart igen! Förra söndagen sågs några kompisar och jag för att sy tillsammans. Jag fokuserade på att sy till min minsta, ett par bodys med tillhörande muddbyxor blev det. Här bild på det ena setet.

20140103-134053.jpg

Sen har jag bestämt mig för att göra något av alla småbitar som blir över. Därför har jag klippt ut kvadrater som håller på att bli mjuka lapptäcken. Ett svart är redan klart, ett brunt, ett rött, ett blått och ytterligare ett svart är på gång. Alla kommer säljas, 300 kr/st inklusive frakt. Maila emster@hektor.org om du är intresserad.

20140103-134500.jpg

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010