Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Rosa overall

Jag fick hem ett rätt så härligt sweatshirttyg i mörkgrått melerat. Kanske inte självklart vad det skulle bli, funderade på någon oversizetröja till mig men sen kom jag att tänka på att det skulle vara mysigt med en kragoverall till Lillan.

Jag hade ett mönster med sned blixtlås som jag gjorde om till rak. Istället för vanlig kantning upptill satte jag en liten krage. Det hade jag aldrig gjort förut och det var lite pyssel med att få ändarna likadana på båda sidor men till slut tycker jag ändå att jag fick till det! Ljusrosa muddar till grått gjorde sista piffen!

20140110-105112.jpg

20140110-105120.jpg

4 comments to Rosa overall

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010