Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Ännu mer zebra!

I helgen var familjen på långresa uppåt i landet för att hälsa på barnens kusiner. Vi tog ett välbehövligt (:-)) stopp på Stoff och Stil i Stockholm och jag kompletterade lite tyg som behövdes till beställningar. Jag köpte även jättehärlig mjuk bomullstwill, stretchig och fin. Sånt material som mina färgade stretchjeans är sydda av. Kolla förra inlägget så finns det tygbild! Hursomhelst, jag fick några småstunder igår kväll att göra byxor till stora pojken. Jag utgick från ett leggingsmönster med söm i sidorna, la till kanal för resår och fickor där fram och bak. Förutom att bakfickorna hamnade unset för långt ner blev jag väldigt nöjd.
Sonen provade dem i morse och sa att de var snygga men för långa. Så nu la jag upp dem 1,5 cm och de blev så bra :-) En liten bildkavalkad!

 

Zebratwill_1_140304Zebratwill_2_140304Zebratwill_3_140304Zevratwill_4_140304zebratwillbyxor_140304

 

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010