Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Klädparty med Emster!

Ja, nu är det dags att anmäla sitt intresse för klädparty med mig, Emster. Bor du i Östergötland, kanske i trakterna kring Linköping vill jag komma hem till dig och visa kläder! Lidköping vid Vänern är också ett alternativ.) Det går till så att du bjuder hem dina vänner och bekanta och så berättar jag lite om mina kläder och sen är det fritt fram att klämma och känna på kläderna, köpa om man vill eller beställa om man vill. Eller bara fika, det är ju kul att träffas också! Maila emster@hektor.org. Anordnar du ett party med minst fem stycken andra köpande deltagare får du 250 kr att handla för själv.

 

Annons_kladparty2

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010