Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Singoalla och leoleggings

Igår färdigställde jag ett grått set till Lillan här hemma. Jag gjorde en kortare singoallatunika i tunn grå singeljersey. Jag funderade först på att stryka på nåt tryck på den men jag vill ha tunikan neutral så det får i så fall bli något i grått, ska tänka lite till. Byxorna är av leggingstyp, med resår i midjan och små fickor där bak. Kvalitén är mjuk stretchtwill, ett nytt sorts tyg för mig att jobba med, men hemskt kul för det känns som att det blir mer byxa av det, dessutom slitstark. Så här fint poserar hon nu när hon kan sitta!

Leoset_livia4_140309 Leoset_livia_140309 leoset_140309

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010