Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Girlie pearly klara

Nu så har jag äntligen gjort den sista finishen på vantarna och tagit bildbevis. De blev verkligen så mycket bättre än jag trodde och garnet är mjukt och skönt att ha på händerna. Intentionen är i och för sig att fodra dem men det har jag inte hunnit riktigt och dessutom har jag aldrig gjorde det förut så det kräver lite fokus.

Vantarna var ett så roligt projekt så jag har redan börjat på ett par nya i dovt cerise, samma garn.

Vantar

Vantar

3 comments to Girlie pearly klara

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010